Chesterfield – Halifax

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Chesterfield innehar 22:a plats i tabellen. Efter åtta spelade matcher jagar klubben dess första ligavinst under säsongen. Det har blivit fem oavgjorda och tre förluster i National League. Chesterfield är därför laget som spelat flest oavgjorda matcher. Under tisdagskvällen väntar naturligtvis en tuff uppgift i hemmaborgen. Gästande Halifax huserar nämligen i toppen av tabellen med fin form.

Halifax återfinns på andraplatsen i National League. Framgångsreceptet för bortalaget, är det kompakta försvarsspelet. Tillsammans med Woking har Halifax släppt in minst mål i ligaspelet den här säsongen. De två lagen har endast släppt in sex mål på deras åtta ligamatcher. Gästerna kommer fulla med självförtroende inför mötet med Chesterfield, de har nämligen tre raka vinster i bagaget.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,72 @ bet365.

  • Match: Chesterfield – Halifax
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,72 @ bet365
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 20:45, 3/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar