Santander – Cadiz

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Racing Santander spelade i den spanska tredjedivisionen förra säsongen. Klubben stod för en utmärkt säsong och slutade på förstaplatsen. Därmed hittas laget just nu i den spanska andradivisionen. Racing har haft en tuff säsongsstart i nya ligan. Premiären åkte laget på en 0-1-förlust mot Malaga. Förlusten har sedan följts upp med två oavgjorda resultat. Santander återfinns på sjuttondeplatsen.

Cadiz har under flera år varit väldigt nära att ta klivet upp till La Liga. Förra säsongen missade de kvalet med snöpliga fyra poäng. Bortalaget har befunnit sig i toppen av tabellen under de närmaste åren. Den här säsongen har börjat på ett strålande sätt. Efter tre spelade omgångar befinner sig man högst upp i tabellen med nio inspelade poäng. Gästerna har vunnit deras tre inledande ligamatcher.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,50 @ betway.

  • Match: Santander – Cadiz
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,50 @ betway
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 6/9

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar