Mallorca – Bilbao

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Mallorca är nykomlingar i nuvarande säsong av Primera Division. Efter tre spelade omgångar har laget inlett säsongen klart godkänt. Mallorca vann premiärmatchen hemma mot Eibar, men direkt efter mot tuffare motstånd, som Real Sociedad och Valencia stötte Mallorca på problem. Med två raka förluster, ska laget utmana om viktiga poäng när ligatvåan Athletic Bilbao gästar Spaniens lilla ö.

Bilbao har varit glödheta hittills i ligan, inte minst defensivt och hemmalaget har nu noterats för två raka matcher utan att lyckas näta. Att bryta denna trend mot det defensivt formstarka Bilbao man ställs mot blir onekligen en väldigt svår uppgift. Athletic Bilbao har en ruskigt fin defensiv där till och med anfallare hänger med ner och hjälper till, något de dessutom är väldigt bra på.

Jag spelar på Bilbao Draw No Bet till 1,53 @ bet365.

  • Match: Mallorca – Bilbao
  • Spel: Bilbao DnB
  • Odds: 1,53 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 13/9