Mallorca – Bilbao

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Mallorca är nykomlingar i nuvarande säsong av Primera Division. Efter tre spelade omgångar har laget inlett säsongen klart godkänt. Mallorca vann premiärmatchen hemma mot Eibar, men direkt efter mot tuffare motstånd, som Real Sociedad och Valencia stötte Mallorca på problem. Med två raka förluster, ska laget utmana om viktiga poäng när ligatvåan Athletic Bilbao gästar Spaniens lilla ö.

Bilbao har varit glödheta hittills i ligan, inte minst defensivt och hemmalaget har nu noterats för två raka matcher utan att lyckas näta. Att bryta denna trend mot det defensivt formstarka Bilbao man ställs mot blir onekligen en väldigt svår uppgift. Athletic Bilbao har en ruskigt fin defensiv där till och med anfallare hänger med ner och hjälper till, något de dessutom är väldigt bra på.

Jag spelar på Bilbao Draw No Bet till 1,53 @ bet365.

  • Match: Mallorca – Bilbao
  • Spel: Bilbao DnB
  • Odds: 1,53 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 13/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar