Sociedad – Alaves

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Sociedad fick behålla de främsta nyckelspelarna i sommarens transferfönster. Anfallaren Willian José och yttern Mikel Oyarzabal är två oerhört viktiga spelare för hemmalaget. Klubben placerar sig på tiondeplatsen med tio inspelade poäng inför den sjätte omgången i ligaspelet. Sociedad har imponerat i inledningen av La Liga, inför mötet med gästande Alaves har Sociedad två raka vinster i bagaget.

Alaves befinner sig i skrivande stund på femtondeplats i tabellen efter fem omgångar. Gästerna segrade i premiären mot Levante, men har sedan följt upp med desto svagare resultat. Alaves kommer till denna matchen med två raka förluster i bagaget. Det har visserligen varit mot starkt motstånd som Bilbao och Sevilla. Men Real Sociedad borde räknas in som ett av de starka lagen den här säsongen.

Jag spelar på raka ettan till 1,65 @ bet365.

  • Match: Sociedad – Alaves
  • Spel: Sociedad (1)
  • Odds: 1,65 @ bet365
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 21:00, 26/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar