Halifax – Chorley

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Halifax är väldigt formstarka för tillfället och hemmalaget är dessutom välförtjänta favoriter inför denna tisdagsdrabbning. Klubben återfinns högst upp i tabellen. De slutade på sextondeplatsen ifjol. Halifax har verkligen imponerat under nuvarande säsong. Tränaren Pete Wild blev tillsatt i somras, och har hittills varit en rejäl succe för hemmalaget. Spännande att se hur långt det räcker.

Chorley tog nyligen klivet upp till den engelska femtedivisionen, National League. Gästerna tillbringade fjolårssäongen i serien under, men efter en lyckad säsong slutade Chorley på andraplats i tabellen, vilket gav laget chansen att kvala sig upp. Men tiden i den nya ligan har inte varit lätt. Efter 15 matcher hittas laget i bottenstriden. Gästerna befinner sig på 23:e plats med endast en trepoängare inkasserad.

Jag spelar på raka ettan till 1,67 @ betway.

  • Match: Halifax – Chorley
  • Spel: Halifax (1)
  • Odds: 1,67 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 8/10

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar