Valencia – Chelsea

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Valencia har blandat friskt i ligaspelet. Klubben hittas i mittenskiktet av serien med ett knappt avstånd som håller laget borta från Europaplats. Före torsken mot Real Betis senast, hade hemmalaget tre raka segrar. Grova skadeproblem stör Valencia inför matchen och det påverkar förstås förutsättningarna något oerhört. Samtidigt vann de senaste mötet mot dagens gäster på Stamford Bridge med 1-0.

Chelsea står starkt även på den europeiska scenen, men de är ändå en bra bit borta från den absoluta världstoppen och känslan är att de presterat en bit över normalförmågan under säsongen. Haft en del flyt med resultaten i enskilda matcher. I London vann som sagt Valencia med ett mål mot noll, gruppen är helt öppen och de är knappast flera klasser sämre än vad Chelsea är på pappret.

Jag spelar på Valencia +0,5 mål (Asian Handicap) till 1,83 @ bethard.

  • Match: Valencia – Chelsea
  • Spel: Valencia +0,5 (AH)
  • Odds: 1,83 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:55, 27/11

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar