Leicester – Everton

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Leicester ger throwbacks på säsongen, då laget skrällde och vann Premier League. Ungefär detsamma form har laget i dagsläget. Klubben bara fortsätter vinna gång efter annan. Sex raka segrar säger något inför matchen på söndagen. Klubben ska naturligtvis har väldigt goda chanser i söndagens tillställning. Hos laget finns även en del formstarka pjäser såsom Vardy, Maddison och Chilwell.

Everton förstärkte truppen inför säsongen och siktade högt. I nuläget ligger laget på 16:e plats i Premier League, en placering man vill blunda för och hoppas att man snart hittas högre upp. Spelarkvaliten finns i truppen, men man får inte riktigt igång det. Fyra vinster på 13 försök den här säsongen är alldeles för svagt och man förtjänar inte mer än vad man har. Everton kommer resa, dock inte under söndagen.

Jag spelar på raka ettan till 1,66 @ bet365.

  • Match: Leicester – Everton
  • Spel: Leicester (1)
  • Odds: 1,66 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 1/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar