Barcelona – Atlético

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Barcelona står under torsdagen som knappa favoriter. Hemmalaget möter Atletico Madrid på en helt neutral plan förvisso, men samtidigt är laget snäppet vassare än motståndarna för dagen. Barcelona är obesegrade av Atletico på nio raka matcher. Fem stycken har resulterat i seger. Hemmalagets form är strålande för tillfället och nyckelspelarna är givetvis ständigt avgörande för dess lag.

Atlético Madrid möter Barcelona i Saudiarabien. En möjlighet att spela på en neutral plan där de borde ha snäppet större chanser än på Camp Nou. Atletico är oerhört svårspelade och det skall mycket till för att besegra laget, då man släpper in väldigt få mål, samt att man vinner sina tighta och jämna matcher allt som oftast. Men när landets stora motståndare står för dörren finns det andra delar att väga in.

Jag spelar på raka ettan till 2,00 @ bet365.

  • Match: Barcelona – Atlético
  • Spel: Barcelona (1)
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:00, 9/1