Tranmere – Watford

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Tranmere Rovers spelar till vardags i den engelska tredjedivisionen. Man flyttades upp i League One nyligen, efter en stark säsong i fjärdeligan. Laget lyckades knipa en av uppflyttningsplatserna genom ett nervkittlande kvalspel. Nykomlingarna har däremot ganska tufft i den nya ligan, efter 24 matcher hittas dem i den förödande bottenstriden. De har förlorat hälften av alla deras ligamatcher.

Watford kommer till tisdagen som självklara favoriter. De kan dock inte vara nöjda med den positionen de satt sig själva i. Runda tre i FA-cupen kräver egentligen endast en match ifall något av lagen vinner. Watford ledde med bekväma 3-0 i första mötet. Watford-spelarna skiftade dock ner i tempo vilket väckte matchen till liv igen. League One-klubben stod för en magisk upphämtning när de gjorde tre mål.

Jag spelar på raka tvåan till 1,69 @ betsson.

  • Match: Tranmere – Watford
  • Spel: Watford (2)
  • Odds: 1,69 @ betsson
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 14/1

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar