Fulham – Brentford

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Fulham kan naturligtvis plocka en direktplats till Premier League, trots att Fulhams uppförsbacke ser brant ut. Till tabelltvåan West Bromwich skiljer sex poäng och till död mark nio poäng. Det mesta talar för att hemmaklubben kommer stanna kvar i playoffområdet. En tredjeplats skulle också vara gynnsam. Fulham har varit stabila och konsekventa. Klubben är väldigt hemmastarka här, seriens bästa.

Brentford återfinns alltså på platsen under, med fyra poängs skillnad. Laget bröt en vinstfri svit om fem matcher, fyra kryss och en förlust, med buller och brak senast, städade av ett normalt kapabelt Sheffield Wednesday med förkrossande fem mål mot noll. Samtidigt ska man såklart inte vifta bort det faktum att de hade spelat fem matcher utan att vinna dessförinnan. Jag tror på hemmaseger.

Jag spelar på Fulham +0 mål (Asian Handicap) till 2,00 @ bet365.

  • Match: Fulham – Brentford
  • Spel: Fulham +0 (AH)
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 13/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar