Tambov – Krylya Sovetov

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Tambov återfinns på nästjumboplats i ryska högstadivisionen. Tambov har tidigare under säsongen haft problem med skador och avbräck, men för tillfället är faktiskt i princip hela spelartruppen tillgänglig. Det är naturligtvis en fördel, med tillgång till samtliga spelare. Lagets, Aleksey Rybin, är emellertid lite osäker till spel pga skada. Därmed inte självklart om försvararen kommer kunna spela denna match.

Krylya Sovetov är ett lag som inte imponerar alla gånger, men efter att ha tagit fyra poäng på deras två senaste matcher, har gästerna lyckats klättra upp på säker mark igen. Det kommer dock bli en kamp hela vägen in i mål. Innan dess hade Krylya Sovetov fem raka förluster. Inget av dessa båda lag är något målgalet lag på något viss. Detta borde rimligtvis bli en målfattig match.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,52 @ Unibet.

  • Match: Tambov – Krylya Sovetov
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,52 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 17:30, 16/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar