Benfica – Tondela

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Benficas spelartrupp är intressant. Det finns i kvalitetsväg, stortalanger, rutinerade lirare, legender och framförallt spelare i toppform. Toppform är väll överdrivet, då det var längesen spelarna visade upp sig i tävlingsmatch, men hemmalaget har en trupp som går att skryta över i hemlandet. Därför innehar naturligtvis hemmalaget andraplatsen i serien, och chans på att ta ligatiteln under denna säsong.

Tondela gästar Benfica i omstarten, en tuff uppgift då man har en hel del problem mot de bättre lagen i ligan. En sak som skall nämnas är dock att man överraskande nog har imponerat mest på bortaplan den här säsongen. Utav sina sex vinster har fem av dessa kommit på bortaplan och där har man också gjort de flesta målen, men det har ingen betydelse när man gästar ett mycket bra och motiverat Benfica.

Jag spelar på att Benfica vinner och håller nollan till 1,66 @ Unibet.

  • Match: Benfica – Tondela
  • Spel: Benfica, håller nollan
  • Odds: 1,66 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:15, 4/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar