Porto – Maritimo

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Porto hittas i toppstriden med samma poäng som serieledande Benfica, men med sämre målskillnad. Under säsongen har hemmalaget radat upp segrar, 19 stycken på 25 spelade omgångar. På hemmaplan har hemmalaget, inkasserat majoriteten av poängen, tio vinster på tolv matcher gör att klubben är ligans bästa hemmalag. Utöver placeringen i tabellen, har fem stycken spelare som gjort minst fem mål.

Maritimo hittas på femtondeplatsen. Med andra ord befinner sig Maritimo i nedre regionen av tabellen och kan bli inblandade i bottenstriden vid avslutningen av årets seriespel. Under säsongen har man haft det svårt att göra mål framåt på bortaplan, endast 0.5 mål per match i snitt. Samtidigt har man varit mer solida i defensiven och snittar 1.33 insläppta mål per match.

Jag spelar på Porto -1,5 (Asian Handicap) till 1,55 @ bet365.

  • Match: Porto – Maritimo
  • Spel: Porto -1,5 (AH)
  • Odds: 1,55 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 22:30, 10/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar