Cittadella – Ascoli

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Cittadella tar emot Ascoli på fredagskvällen när fyra omgångar återstår. Dem flesta lagen har mycket att spela för. Det skiljer trots allt enbart sju poäng mellan play-off för uppflyttning och för nedflyttning, genom att deras system fungerar annorlunda jämfört med hur toppligorna brukar fungera. Cittadella återfinns på sjätteplats för tillfället, ungefär där Cittadella slutat under dem senaste säsongena.

Ascoli hittas i mitten av tabellen, även om man har teoretisk möjlighet att nå play-off om uppflyttningen är det däremot den tråkiga play-off man försöker undvika. Bara en poäng skiljer laget från den röda zonen, men som tidigare nämnt är serien jämn och man har faktiskt bara sex poäng upp till den gröna zonen. Återstår att se hur man kan avsluta säsongen, men det bådar gott för gästerna med dess form.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,90 @ betway.

  • Match: Cittadella – Ascoli
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,90 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 17/7

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar