Norrköping – Varberg

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Norrköping har imponerat under inledningen och efter nio omgångar toppar laget Allsvenskan. Senast åkte Norrköping däremot på årets första torsk när östgötarna föll mot Sirius på bortaplan. Mot ett Sirius som också imponerat stod hemmalaget för säsongens hittills sämsta insats (4-2). Även om Norrköping åkte på två straffar, är det naturligtvis stort underbetyg med fyra insläppta bollar.

Varberg har under de inledande omgångarna varit ett stort utropstecken och inför onsdagen hittas de på sjätteplats i tabellen. Med fler poäng än de regerande mästarna samt de förväntade topplagen AIK och Hammarby har Varberg hittills gjort det riktigt bra. Senast ställdes Varberg mot just AIK och fick med sig ett poäng (2-2). Trots Varbergs imponerande inledning på säsongen tror jag man får det tufft ikväll.

Jag spelar på Norrköping -1,0 (Asian Handicap) till 2,20 @ bet365.

  • Match: Norrköping – Varberg
  • Spel: Norrköping -1,0 (AH)
  • Odds: 2,20 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 22/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!