PSG – Saint Étienne

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Paris Saint Germain har verkligen övertygat under träningsmatcherna, inför denna final. Detta handlar framförallt om en titel där klubben varit överlägsna i Frankrike senaste säsongerna. Här förväntas PSG spela för att utöka streaken på 20 matcher utan förlust mot dagens motståndare. Hemmalaget har dessutom vunnit fyra raka matcher mot Saint Étienne. Laget ska ha favoritskapet ikväll.

Saint Étienne har en mycket spännande final framför sig i Coupe de France. Det skulle vara en knall om de lyckades ta den här titeln framför PSG. Det är en lång väg dit. Man kommer som stora underdogs till det här mötet. En betydligt svagare trupp, inte alls samma bredd och spets i laget som PSG. För att inte glömma bort den senaste statistiken när det gäller möten mot giganten.

Jag spelar på PSG halvtid/fulltid till 1,50 @ bet365.

  • Match: PSG – Saint Étienne
  • Spel: PSG HT/FT
  • Odds: 1,50 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:10, 24/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar