Hammarby – Örebro

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Hammarbys säsongsinledning har varit katastrofal. Stockholmslaget har inte heller fått någon ordning. Förra årets mest spetsiga lag, har varit krampaktiga och vinner inte dess matcher. Att man bara har gjort nio mål på tio matcher ger ett vansinnigt lågt målsnitt. Även förra säsongen, släppte klubben in många mål, och stabiliteten är bekymmersam. Främst har emellertid offensiven kostat Bajen poäng.

Örebro hittas någonstans mitt i tabellen och lyckas på samma sätt som varje säsong glida under radarn. Det gör att man nu ligger åtta, och detta på samma poäng som Mjällby och en poäng mindre än Varberg och regerande mästarna Djurgården. De två förstnämnda har blivit hyllade till skyarna medan ÖSK som vanligt bara glider omkring utanför medvetandet hos många. Man har lyckats göra detta till en fördel.

Jag spelar på under 3,0 mål till 1,73 @ Unibet.

  • Match: Hammarby – Örebro
  • Spel: Under 3,0 mål
  • Odds: 1,73 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 27/7
SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!