Cagliari – Juventus

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Cagliari gästas av mästarna Juventus, hemma på Sardegna Arena under onsdagen. Kvällens match, har inte någon betydelse för motståndarna. Cagliari har nämligen presterat tillräckligt bra för att slippa den dramatiska bottenstriden. I denna stund hittas laget på 14:e plats. Cagliari fick en otroligt stark inledning på säsongen, men formen vände så småningom och Cagliari hamnade dessvärre i en rejäl svacka.

Juventus besegrade Sampdoria under söndagen med 2-0 och blev därmed korade till ligamästare den här säsongen. Trots två omgångar kvar har laget vunnit den berömda ligatiteln. Konkurrenten Inter var även dem i kampen om titeln men fick till slut se sig besegrade av den gamla damen. Ligatiteln är Juves nionde i rad och 36:e totalt. Serie A-klubbarna fått stå i skuggan av den gamla damen.

Jag spelar på raka tvåan till 1,55 @ betsafe.

  • Match: Cagliari – Juventus
  • Spel: Juventus (2)
  • Odds: 1,55 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:45, 29/7

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!