PSG – Lyon

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

PSG kommer till matchen med två säkrade titlar under säsongen. Laget har vunnit ligaspelet och franska cupen. Hemmalaget spelar för tredje titeln denna säsongen när Lyon står för motståndet. Utöver detta är laget även kvar i Champions League och fransmännen har goda chanser på ytterliggare en titel, men dess första fokus ligger naturligtvis på trippeln. Hemmalaget har vunnit samtliga träningsmatcher i juli.

Lyon kommer till denna final efter en säsong man gärna vill lägga bakom sig omgående. Efter en rent ut sagt dålig säsong slutade de på sjundeplats, fixstjärnan Depay har varit skadad stora delar av säsongen vilket visat sig vara ett stort avbräck. Men oavsett om Depay spelat eller inte har man under det senaste haft det väldigt svårt mot PSG, tre raka förluster är såklart en dyster statistik.

Jag spelar på raka ettan till 1,49 @ Unibet.

  • Match: PSG – Lyon
  • Spel: PSG (1)
  • Odds: 1,49 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 31/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar