Preston – Brighton

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Preston spelar till vardags i den engelska andradivisionen, Championship. Preston hamnade slutligen på niondeplats förra säsongen, Hemmalaget var nära på en av kvalplatserna till Premier League. Den här ligasäsongen har börjat lite sämre med en oavgjord och en förlust. Preston tillhör den övre halvan av Championship, men det återstår ganska mycket innan laget tävlar i den absoluta toppen av tabellen.

Brighton har imponerat i upptakten av Premier League. De rök på en 1-3-torsk mot Chelsea i premiären, men resultatet symboliserade inte riktigt matchen där Brighton spelade en attraktiv fotboll. Laget spann vidare på det positiva och tog en bergsäker 0-3-vinst över Newcastle i helgen. Potter har verkligen något spännande på gång med detta laget. Brighton visade även bredd när de vann mot Portsmouth.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,40 @ betsson.

  • Match: Preston – Brighton
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,40 @ betsson
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 20:00, 23/9

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar