Gijon – Rayo Vallecano

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sporting Gijon kan hänga med i toppstriden av Segunda Division under måndagen. Hemmalaget ställs mot bortasvaga Rayo Vallecano. Dem placeras på tredjeplatsen efter elva spelade ligamatcher den här säsongen. Klubben har samma antal poäng som tabelltvåan Mallorca vid en vinst under måndagen. Dem fick en flygande start med fyra raka segrar, och Gijon fortsätter prestera.

Rayo Vallecano är det många som känner igen med tanke på att de spelade i La Liga för några år sedan. Vallecano tillhörde det spanska finrummet säsongen 2018/2019, men det dröjde dessvärre inte långt tid innan nedflyttningen var ett faktum igen. Säsongen efter nedflyttningen var ändå ett steg i rätt riktning när Vallecano slutade på en sjundeplats i tabellen, de missade La Liga-kvalet med endast en poäng.

Jag spelar på Gijon Draw No Bet till 1,76 @ Unibet.

  • Match: Gijon – Rayo Vallecano
  • Spel: Gijon DnB
  • Odds: 1,76 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 16/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar