Everton – Arsenal

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Everton har funnit formen igen efter seger mot Chelsea senast, där Frank Lampard fick lära utav Carlo Ancelottis taktiska erfarenhet. Klubben lyckades även, knipa tre poäng mot Leicester. Självförtroendet på Goodison Park är naturligtvis mycket bra. Före detta Arsenalspelaren Alex Iwobi har sett ut som en fotbollsspelare nu under senaste veckorna. Everton saknar dess stjärna, James Rodriguez till ikväll.

Arsenal kommer till matchen som seriens formsvagaste lag tillsammans med Sheffield United. Arsenal har endast tagit två poäng på deras fem senaste matcher. Man lyckades få med sig ett kryss senast mot Southampton med det kostade en avstängning på Gabriel. Man har Xhaka avstängd och Thomas Partey är skadad. Den sistnämnde måste ju tro att han lever i någon form av mardröm.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,56 @ ComeOn.

  • Match: Everton – Arsenal
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,56 @ ComeOn
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 18:30, 19/12

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar