Chelsea – West Ham

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Chelsea har återfunnits i toppskiktet av tabellen under säsongen och kommer med största sannolikhet göra det när säsongen summeras. Dock har man överraskande noll poäng, i senaste två matcherna mot Everton och Wolverhampton. Missräkning för Frank Lampard, som måste plocka tre poäng ikväll, för att undvika press. Spelet löser hemmalaget i sju matcher under denna säsongen och förmodligen nu idag.

West Ham har fått till det denna säsongen efter att under flera år harvat i botten trots en bra trupp. I år skuggar man toppen och faktum är att man faktiskt har chansen att gå förbi Chelsea om gästerna vinner matchen. Prioriteten i första hand kommer dock vara defensiven och att inte släppa in mål. Ett oavgjort resultat är man allt annat än missnöjda med i det här läget. Spelet löser man i tio av 13 matcher.

Jag spelar på under 3,5 mål till 1,57 @ bet365.

  • Match: Chelsea – West Ham
  • Spel: Under 3,5 mål
  • Odds: 1,57 @ bet365
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 21:00, 21/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!