Sociedad – Atlético

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Sociedad inledde säsongen fantastiskt. Emellertid kom skadorna och klubben har inte presterat på sistone. Hemmalaget lyckades avancera från Europa League, med nöd och näppe. I seriespelet har laget droppat till tredjeplatsen trots att man spelat fler matcher än resterande topplag. Socidad är segerlösa i åtta matcher. De spelar mycket oavgjort, men i mötet mot Barcelona och Levante, förlorade laget.

Atlético Madrid har vunnit åtta av sina nio senaste matcher och dagsformen är väldigt bra, då gästerna besegrade Elche komfortabelt med 3-1 senast. Här bör laget ta poäng mot ett skadedrabbat, formsvagt hemmalag. Atlético har ju trots allt inte förlorat en match i La Liga mot något annat lag än Real Madrid sedan i början av januari, vilket säger en hel del om du svåra man faktiskt är att besegra.

Jag spelar på Atlético Draw No Bet till 1,68 @ Unibet.

  • Match: Sociedad – Atlético
  • Spel: Atlético DnB
  • Odds: 1,68 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:45, 22/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar