West Ham – Brighton

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

West Ham har imponerat i upptakten av denna säsongen. Klubben placeras enbart fyra poäng bakom femteplacerade Chelsea. ”Hammers” hittas i skrivande stund på tiondeplats i tabellen med 21 inspelade poäng. David Moyes är tillbaka i West Ham och effekten blev bra sedan tränarbytet gjordes i december 2019. Tränaren har nu skapat ett svårslaget lag som prioriterar försvarsspelet.

Brighton inledde befintlig säsong med ett par starka prestationer, men de lyckades inte förvandla sina fina prestationer till poäng. Brighton står för motståndet på söndag. Graham Potter och hans mannar utgår efter filosofin att försöka spela sig ur svåra situationer, likt den i svenska Östersund. Även fast det är otroligt underhållande, så har den taktiken stjälpt laget ett antal gånger den här säsongen.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,41 @ Unibet.

  • Match: West Ham – Brighton
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,41 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:15, 27/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar