Eibar – Atletico Madrid

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Eibar får besök av serieledaren och storlaget från huvudstaden Atletico på torsdag. Ett motstånd som hemmalaget besegrade senast man möttes, men som självklart inte ska underskattas. Ikväll skall laget inte ha lika stora möjligheter att sno poäng, då säsongen varit tyngre än väntat. Eibar kommer från en chockerande förlust nu senast i cupen mot sämre rankade motståndare, nämligen Navalcarnero.

Atletico Madrid har tagit poängen som behövts. Det har varit mycket som inte övertygat även där, men det har räckt till att de behåller förstaplatsen i ligaspelet. La Liga lär bli en tight historia hela säsongen ut, mellan de två huvudstadslagen framförallt. Den här dagen möter man ett Eibar som man fick stryk av senast man möttes, men som man haft ganska lätt för tidigare.

Jag spelar på raka tvåan till 1,74 @ bethard.

  • Match: Eibar – Atletico Madrid
  • Spel: Atletico (2)
  • Odds: 1,74 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:30, 21/1

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar