Wycombe – Tottenham

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Wycombe gjorde en sensationell säsong i engelska tredjeligan förra sässogen. Man skrev historia och avancerade till Championship. Föga förvånande har klubben fått det tufft i en hårdnande konkurrens, och efter halva säsongen spelad, är man sist i tabellen. I FA-cupen har det gått bättre för Wycombe, som närmast, i cupens tredje runda, besegrade Preston. Kvällens motstånd är naturligtvis svårare.

Tottenham kommer förmodligen vila flertalet nyckelspelare under måndagskvällen, trots detta kommer man ställa upp med en betydligt bättre elva än Wycombe. Spelare som Gareth Bale, Carlos Vinícius och Lucas Moura är förväntade att starta. Om matchen inte skulle utvecklas till Tottenhams fördel lär både Son och Kane vara redo på bänken. Här bör gästerna vinna komfortabelt.

Jag spelar på Tottenham -1 (Asian Handicap) till 1,61 @ bet365.

  • Match: Wycombe – Tottenham
  • Spel: Tottenham -1 (AH)
  • Odds: 1,61 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 25/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!