Liverpool – Leipzig

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Liverpool har verkligen inte imponerat hemma på Anfield. Klubben har faktiskt inte vunnit sedan, senast i december. Liverpool har dessutom sex raka torskar, vilket är makalöst. Engelsmännen har spelat helt okej, men varit ruskigt ineffektiva och inte lyckats. Ikväll gäller andra förutsättningar och Liverpool har 2-0 inför returmatchen och behöver inte vinna, eller göra mål.

Leipzig innehar andraplatsen i Bundesliga och formen i ligaspelet är väldigt bra. Dock skall nämnas, att bara två gånger på de senaste tio matcherna på Anfield, har det blivit mer än tre mål. Även om Leipzig måste trycka på och anfalla så har inte Liverpool det bästa självförtroendet nu och det är inte läge att prova något nytt nu. De kommer fokusera allt på att gå vidare från detta dubbelmöte.

Jag spelar på under 3,0 mål (Asian Handicap) till 1,75 @ bethard.

  • Match: Liverpool – Leipzig
  • Spel: Under 3,0 mål
  • Odds: 1,75 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 10/3

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar