Millwall – Bournemouth

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Millwall kommer från hemmaförlust mot Swansea City (0-3), vilket följdes upp med ett 0-0-resultat mot Brentford. Motståndet har dock varit kapabelt och därmed var resultaten ganska väntade. Matchen mot Brentford visade dock, hur uddlösa laget kan vara ibland. Marcus Forss missade en väldigt bra målchans för Brentford som hade kunnat göra deras förutsättningar för ett förnyat kontrakt än mer lovande.

Bournemouth kommer senast från en effektiv 3-1-vinst över ettan Norwich. En match laget på förhand, hade goda chanser att vinna med tanke på formen och att Norwich redan är klara. Viktiga poäng att ta, inte minst då man snart möter fjärdeplacerade Brentford. Det här kan bli nervigt ända in på slutet. Man åtnjuter utmärkt form i jakten på playoff-plats. Sex raka vinster och hittas på femteplatsen.

Jag spelar på raka tvåan till 1,85 @ Unibet.

  • Match: Millwall – Bournemouth
  • Spel: Bournemouth (2)
  • Odds: 1,85 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 21/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar