Brentford – Rotherham

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Brentford missade direktplatsen till Premier League igen, men vill avsluta starkt för att kunna avancera till högstaligan via playoff. Brentford kan man argumentera för inte alls hör hemma i Premier League, men satsningen som klubben gjort, är likväl imponerande. Förra säsongen föll hemmalaget i playoff-final. Skillnaden mot förra säsongen är att klubben under sista veckorna haft ganska okej form.

Rotherham har fyra raka förluster mot Brentford och har förlorat fyra raka matcher i Championship till den här specifika matchen. Det kunde ha varit bättre förutsättningar. Med ett par matcher kvar att spela har Rotherham fyra poäng upp till säker mark och måste börja vinna, men det är nog inte borta mot Brentford som man kommer att göra det. Hemmasegern känns given i kvällens batalj.

Jag spelar på raka ettan till 1,63 @ betsafe.

  • Match: Brentford – Rotherham
  • Spel: Brentford (1)
  • Odds: 1,63 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:00, 27/4

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar