Southampton – Leicester

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Southampton läcker vanligtvis målchanser bakåt och förmodligen blir laget, brutalt straffade när Foxes gästar. Southampton har tre raka förluster, och dessutom kan konstateras, att de har 12 förluster på de 17 senaste matcherna. Southampton får även klara sig utan Danny Ings på topp, stort tapp självklart. Ytterbacken Bertrand, gör sällskap i sjukstugan och även dess defensiva viktiga mittfältare Oriol Romeu.

Leicester går finfint för stunden och innehar tredjeplatsen i ligan och ska nu innan spelschemat snart vänder se till att säkra den där Champions League-platsen- vilket de ska ha mycket goda chanser till. På topp spelar Iheanacho sitt livs fotboll och gör mål på allt. Dessutom är han högst delaktig i övrigt och serverar bollar till sina medspelare och är helt enkelt överallt i offensiven.

Jag spelar på raka tvåan till 1,90 @ bet365.

  • Match: Southampton – Leicester
  • Spel: Leicester (2)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 30/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!