Brentford – Swansea

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Brentford spelar final på Wembley för chans på avancemang till högstaligan. Laget har spelat stabilt under sistone, och boostades av vändningen mot Bournemouth, 0-1 till 3-1-seger. Brentford har Jansson som styr i backlinjen och i offensiven finns Toney, Mbeumo, Forss och Ghoddos. Alltså besitter klubben offensiv kvalitet. Den danske tränaren Thomas Frank några att välja bland.

Swansea lyckades knipa en kvalplats. Klubben fick möta Barnsley där Swansea vann borta med 1-0 och i hemmamötet slutade det 1-1, där klubben inte alls lyckades imponera på mig. Swansea skapade fram fyra målchanser på 90 minuter därav två skott på mål. Offensivt tycker jag mycket handlar om André Ayew och man förlitar sig mycket på honom att han ska lösa det.

Jag spelar på raka ettan till 1,90 @ bet365.

  • Match: Brentford – Swansea
  • Spel: Brentford (1)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 16:00, 29/5