Brentford – Swansea

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Brentford spelar final på Wembley för chans på avancemang till högstaligan. Laget har spelat stabilt under sistone, och boostades av vändningen mot Bournemouth, 0-1 till 3-1-seger. Brentford har Jansson som styr i backlinjen och i offensiven finns Toney, Mbeumo, Forss och Ghoddos. Alltså besitter klubben offensiv kvalitet. Den danske tränaren Thomas Frank några att välja bland.

Swansea lyckades knipa en kvalplats. Klubben fick möta Barnsley där Swansea vann borta med 1-0 och i hemmamötet slutade det 1-1, där klubben inte alls lyckades imponera på mig. Swansea skapade fram fyra målchanser på 90 minuter därav två skott på mål. Offensivt tycker jag mycket handlar om André Ayew och man förlitar sig mycket på honom att han ska lösa det.

Jag spelar på raka ettan till 1,90 @ bet365.

  • Match: Brentford – Swansea
  • Spel: Brentford (1)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 16:00, 29/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar