Brentford – Chelsea

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Brentford har imponerat under första säsongen i Premier League. Den uppflyttade klubben har bland annat spelat 3-3-kryss hemma mot Liverpool, och bara noterats för en förlust hittills. Hemmalagets facit är tre vinster, tre oavgjorda, och en förlust efter sju serieomgångar. Vilket naturligtvis är starkt av Pontus Jansson samt resten av spelarna Detta är förmodligen en tillfällighet. Brentford tillhör inte ligatoppen.

Chelseas bredd är otroligt viktig, då man jagar ligatiteln tillsammans med andra giganter. Idag kommer bredden på tal eftersom man under landslagsuppehållet fick ett och annat frågetecken inför omstarten av ligan. Romelu Lukaku återvände till Cobham efter endast en landskamp, men det känns som om det vore ett säkerhetsskäl, samtidigt har man frågetecken på Thiago Silva och Antonio Rudiger.

Jag spelar på raka tvåan till 1,62 @ betsson.

  • Match: Brentford – Chelsea
  • Speltips: Chelsea (2)
  • Odds: 1,62 @ betsson
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 18:30, 16/10

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!