Sociedad – Bilbao

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Sociedad imponerar i spanska finrummet. Hemmalaget besitter tredjeplatsen och hittas på, starka 24 poäng efter elva spelade ligamatcher. I nuläget är det hård konkurrens med Real Madrid som hittas på förstaplatsen med samma antal poäng och samma antal spelade matcher. Alexander Isaks kamrater är starka, och Isak är tveklöst delaktig i framgången sedan återkomsten från skadan.

Athletic Bilbao är ett svårslaget lag på hemmaplan. Men nu ska de alltså resa till staden San Sebastian för att ta sig an en formstark serieledare. På resande fot har Athletic Bilbao gått vinstlösa i fyra av deras fem ligamatcher den här säsongen. De har kryssat hälften av de tio omgångarna och visat upp ett stabilt försvarsspel, men de har samtidigt problem att göra mål. Athletic Bilbao är ett defensivt präglat lag.

Jag spelar på Sociedad Draw No Bet till 1,51@ bethard.

  • Match: Sociedad – Bilbao
  • Speltips: Sociedad DnB
  • Odds: 1,51 @ bethard
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 31/10

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar