Real Madrid – Shakhtar

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Real Madrid har blandar och gett under säsongsinledningen. I seriespelet återfinns hemmalaget enbart en poäng från serieledning. Ligaettan Real Sociedad har spelat en match mer. I Champions League har de förstaplats i gruppen, tillsammans med succélaget Sheriff Tiraspol. I lördags kunde Real Madrid, utan att övertyga, besegra Elche borta med 2-1. I senaste två ligamatcherna har de inte imponerat.

Shakhtar Donetsk blev överkörda av Real Madrid för två veckor sedan. Nu väntar ett returmöte mot ett Shakhtar Donetsk som vunnit sina tre senaste matcher sedan storförlusten mot Real Madrid. Nu senast slog man Desna hemma med 4-1 och laget är tre poäng efter serieledande rivalerna Dynamo Kiev. Dem föll borta mot Sheriff med 2-0 och därefter spelade man 0-0 hemma mot Inter.

Jag spelar på Shakhtar +2,0 (Asian Handicap) till 1,85 @ bet365.

  • Match: Real Madrid – Shakhtar
  • Speltips: Shakthar +2,0 (AH)
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 18:45, 3/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!