Liverpool – Porto

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Liverpool är klara gruppsegrare och klara för Champions League-slutspel. Klubben har övertygat både i Champions League, och Premier League under säsongen. Det här kan möjligen bli en framgångshistoria. Liverpools klara avancemang kan ställa till det i vissa spel, men jag undertecknad lägger ingen vikt kring det. Hemmalaget är tillräckligt smarta för att fortsätta prestera starkt här.

Porto har imponerat och har häng på avancemang i den finaste av turneringar. Det var ett bra tag sedan man utmanade om den här titeln, snarare då de vann under Mourinho. Nu är de uppe och konkurrerar med de största klubbarna, men något avancemang blir det nog inte. Liverpool på bortaplan kommer bli en tuff och näst intill omöjlig uppgift. Speciellt när Porto hade såpass svårt för laget på hemmaplan.

Jag spelar på raka ettan till 1,94 @ Unibet.

  • Match: Liverpool – Porto
  • Speltips: Liverpool (1)
  • Odds: 1,94 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 24/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar