Real Madrid – Bilbao

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Real Madrid har lyckats hitta en hög lägstanivå på sistone. De kommer till matchen som tabelletta, med sju segrar och en oavgjord på deras åtta senaste matcher, om Champions League inkluderas. I söndags lyckades Madrid vända ett 0-1-underläge hemma mot Sevilla. I 87:e minuten, avgjorde Vinicius matchen med hans klassmål, som innebar 2-1-seger till hemmalaget. Hemmalaget är alltså formstarka.

Bilbao är alltjämt svårslagna, men gästerna har ändå tappat mark på sistone efter en stark inledning på säsongen. I fredags spelade de 2-2 hemma mot Granada, vilket var dess fjärde kryss på de fem senaste matcherna. Bilbao är svårspelade, svårslagna och ska aldrig underskattas. Jag tror dock att man kommer få svårt att få med sig någon poäng från Bernabéu. Bilbaos defensiv kommer få kämpa hårt.

Jag spelar på Real Madrid -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,70 @ betsson.

  • Match: Real Madrid – Bilbao
  • Speltips: Real Madrid -1,0 (AH)
  • Odds: 1,70 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 1/12

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!