Man City – Leicester

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Manchester City imponerar och tillhör såklart världstoppen. Ligaledaren har också kopplat greppet om titeln, samtidigt som Chelsea mer eller mindre, tackat för sig i det tighta spelschemat. Liverpool skuggar ständigt, men med tanke på insatserna på senare tid och under hela säsongen, är hemmalaget klara favortiter. De ljusblå är redo för annandagen, och ytterligare en trepoängare.

Leicester har radat upp fina prestationer i och med ett lättare spelschema. Nu väntar Liverpool gånger två samt mötet med Manchester City. Ett tuffare spelschema helt klart och säkerligen därför laget, vilat Jamie Vardy till exempel. Jag räknar dock bort Leicester i dessa matcher, de är bra, men inte tillräckligt bra för att slå Englands två bästa lag för tillfället. Här får man sikta in sig på ett lättare spelschema.

Jag spelar på Man City -1,5 (Asian Handicap) till 1,57 @ Unibet.

  • Match: Man City – Leicester
  • Spel: Man City -1,5 (AH)
  • Odds: 1,57 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 26/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar