Bristol City – QPR

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Bristol City återfinns på nedre tabellhalvan efter 23 spelade matcher. En förväntad placering med tanke på deras tidigare säsonger och den spelartrupp som klubben besitter. Hemmalagets rutinerade Andreas Weimann tar ett tungt lass i offensiven och han har mäktat med nio mål i ligaspelet. Hemmalaget har samtidigt defensiva problem. Hemma har klubben endast tre segrar utav deras tolv spelade matcher.

Queens Park Rangers är givna favoriter inför kvällens möte. QPR har visserligen torskat sina två senaste ligamatcher, men det har varit mot serieledarna Bournemouth och starka Stoke. Om man summerar en längre period kan konstateras att QPR har gjort det väldigt bra i Championship på sistone. QPR har gått obesegrade i sex av deras åtta senaste ligamatcher och de är högst involverade i kvalet uppåt.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,44 @ betsson.

  • Match: Bristol City – QPR
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,44 @ betsson
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 30/12

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar