Hull – Everton

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Hulls säsong har varit svårbedömd med höga toppar och djupa dalar. Hemmalaget följde upp fem raka förluster med fyra segrar. Därefter kryssades två raka matcher och sedermera kammade hemmalaget noll poäng i senaste två bataljerna. Det ska sägas, att båda förlusterna inkasserades på resande fot. Tigrarna har vunnit två av dess tre senaste hemmamatcher. Dessutom kryssades en av matcherna.

Everton dras med en hel del tunga skador, och som helt enkelt inte har råd att bränna krutet här med tanke på att Leicester väntar i en viktig ligamatch tre dagar senare. Annat kan sägas om hemmalaget som kommer till matchen med ett betydligt mildare skadeläge, och med klart bättre förutsättningar. Gästerna börjar dras in i bottenstriden och vinst mot Leicester är det enda som finns på kartan.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,95 @ bethard.

  • Match: Hull – Everton
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,95 @ bethard
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 18:30, 8/1

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar