Southampton – Man City

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Southampton hade en uppåtgående form inför bortafighten mot Wolverhampton i Premier League. Då hade Southampton tagit tre segrar, samt ett kryss på dess fyra senaste matcherna. Senast mot Wolves, torskade emellertid Saints med 3-1. I dess tre föregående seriematcher hade de besegrat West Ham, kryssat mot Tottenham. Och i matchen därefter, kunde man även slå Brentford med 4-1.

Manchester City kontrollerade toppmötet i lördags. Chelsea försvarade sig väl, men då det öppnade sig för Kevin De Bruyne så förvaltades den. Det var en rättvis seger och en matchbild som säger en del om Manchester City överlägsenhet just nu. Ingenting är förstås avgjort ännu, men det enda som egentligen talar för att Man City ska börja tappa poäng vore om spelarna tror att ligan redan är avgjord.

Jag spelar på raka Man City -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,80 @ betsson.

  • Match: Southampton – Man City
  • Spel: Man City -1,5 (AH)
  • Odds: 1,80 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 22/1

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar