Mallorca – Bilbao

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Mallorca är nykomlingar i högstadivisionen efter en säsong i segundan. För tillfället återfinns klubben på säker mark. Hemmalaget innehar sjuttondeplatsen i tabellen, tre poäng ovanför den röda zonen. Viktiga poäng för Mallorca här, som kämpar för ett förnyat kontrakt. Mallorca lyckades trots deras motgångar i serien, avancera till kvartsfinal i Copa del Rey, där Madrid-klubben Rayo Vallecano satte stopp.

Bilbao hittas på åttondeplatsen i ligan, en placering som kan ses som missvisande, då fem poäng skiljer upp till Champions League-placering. Laget gör det alltså helt okej i seriespelet, samtidigt som man nått framgångar i cupspel. Efter att ha mött Real Madrid i åttondelen av Copa del Rey och Barcelona i kvarten stod Athletic Bilbao som segrare i båda mötena, och spelar således semifinal mot Valencia.

Jag spelar på Bilbao Draw No Bet till 1,64 @ Unibet.

  • Match: Mallorca – Bilbao
  • Spel: Bilbao DnB
  • Odds: 1,64 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 14/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar