PSG – Real Madrid

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Paris Saint Germains säsong startar nu. Klubben fortsätter nämligen att dominera i Ligue 1. Spänningen för PSG startar när Champions League drar igång, speciellt nu när slutspelet inleds. Gruppspelet var en transportsträcka för laget, likt resterande del av säsongen. Fransmännen gjorde vad som krävdes och avancerade vidare. Nu ställs klubben inför ett tufft slutspelsmöte, eftersom man slutade tvåa i gruppen.

Real Madrid lottades mot fransmännen och vi har ett gigantmöte framför oss. PSG får tillbaka Neymar i det här mötet, som saknats pga. skada. Samtidigt som även superstjärnan i backlinjen Sergio Ramos får chansen att slå ut sitt gamla, men eget, Real Madrid. Det här mötet har allt man önskar sig och det är bara att hoppas förutsättningarna spelar ut sin rätt. Båda lagen gör mål skall vara ett fint spel.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,60 @ betsson.

  • Match: PSG – Real Madrid
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,60 @ betsson
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 21:00, 15/2

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar