Chelsea – Lille

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Chelsea vinner dess matcher, men övertygar inte speciellt mycket. Senast plockade laget tre poäng mot Crystal Palace, efter ett sent avgörande. Hakim Ziyech har igen behövt kliva fram i lagets tröga offensiv. Lukaku, Werner, och dess övriga offensiva spelare har stått stilla i målproduktionen. Klubben har även James, Chilwell, Mount och några andra spelare skadedrabbade. Förutsättningarna är inte jättebra.

Lille spelade 0-0 hemma mot Metz i helgen. Ett resultat som knappast övertygar inför CL-slutspelet, men jag tror inte det påverkar speciellt negativt överlag. Lille kommer göra vad laget kan för att stå upp mot Champions League-mästarna och det kan räcka långt. Chelsea har inte övertygat över 90 minuter på ett bra tag och lär inte göra det på Stamford Bridge under tisdagen heller.

Jag spelar på under 3,0 mål (Asian Handicap) till 1,96 @ NordicBet

  • Match: Chelsea – Lille
  • Spel: Under 3,0 mål (AH)
  • Odds: 1,96 @ NordicBet
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 21:00, 22/2

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar