Brighton – Aston Villa

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Brighton innehar tiondeplats i Premier League. I lördags åkte hemmalaget på stryk med 3-0. ”Seagulls” förlorade mot bottenlaget Burnley. Att Brighton förlorar, tillhör inte vanligheterna. Dessförinnan föll de med 2-0 mot Manchester United. Klubben har förlorat tre av deras fyra senaste matcher. Hemmalaget kunde inte träffa mål i senaste förlusten mot Burnley, trots deras 68% bollinnehav.

Aston Villa har även dem förlorat sina två senaste matcher och detta mot Watford och Newcastle. Förra helgen förlorade gästerna hemma mot Watford med 1-0 efter att gästerna avgjort i slutet av matchen. Samma resultat blev det i bortamötet mot Newcastle dessförinnan. Aston Villa har alltså blivit nollade i två raka matcher. Dagens tillställning kommer förmodligen bli både tight och tilltäppt.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,70 @ expekt.

  • Match: Brighton – Aston Villa
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,70 @ expekt
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 16:00, 26/2

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar