Real Betis – Vallecano 

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Betis krigar om cuptiteln, samtidigt är giganterna utslagna. I ligaspelet innehar klubben tredjeplats. Joaquin återfinns kvar i klubben, stöttepelaren, som varit med under hela vägen. Utöver den rutinen har de också intressanta, och erkänt duktiga storspelare, som Nabil Fekir, Borja Iglesias, Hector Bellerin och flera därtill duktiga spelare. Truppen håller dessutom en väldigt bra klass. Klubben är givna favortier.

Rayo Vallecano såg oerhört starka och vassa ut till en början, men har i dagsläget tappat sin tyngd från den tiden av säsongen. I dagsläget står man på fem raka förluster och har tappat formen helt och hållet, även på hemmaplan. Senast fick man stryk av Real Madrid, en match som man stod upp bra i men som man tillslut fick ge sig, något man förmodligen inte gjort tidigare under säsongen.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ betsson.

  • Match: Real Betis – Vallecano
  • Spel: Real Betis (1)
  • Odds: 1,75 @ betsson
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 3/3

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar