Porto – Lyon

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Porto hittas på förstaplatsen i portugisiska högstaligan. Diaz övergång till Liverpool skulle enligt flertalet experter, fälla den portugisiska giganten, men så blev absolut inte fallet. Hemmaklubben ersatte honom med Bragas Galeno, vilket även blev ett succédrag. Han håller givetvis inte samma klass, men gentemot förutsättningarna, passar det perfekt. De går från klarhet till klarhet nu den här säsongen.

Lyon har sett sina fornstora dagar passera, och nu får gästerna istället vara en utmanare till ligagulden istället för favorit. Paris Saint Germain dominerar fortsatt den franska inhemska ligan och det kommer dröja ett bra tag tills vi ser något annat, visserligen vann Lille under fjolåret men dominansen låg sällan någon annanstans än i Paris-händer. Porto är numret hetare i den här typen av matcher.

Jag spelar på raka ettan till 2,02 @ NordicBet.

  • Match: Porto – Lyon
  • Spel: Porto (1)
  • Odds: 2,02 @ NordicBet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 18:45, 9/3

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar