Vallecano – Atlético

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Rayo Vallecano har drabbats av en formsvacka. Laget har fyra förluster på senaste fem seriematcherna. Detta innebär att Vallecano, numer hittas på trettondeplats i ligaspelet. När tabelltvåan Sevilla kom på besök bröts förlustsviten. Dem plockade en pinne. Poängen var viktig, åtminstone för moralen. Annars har man åtta poäng ner till bottenstriden. Flera viktiga spelare saknas för Vallecano inför detta möte.

Atlético Madrid gick att känna igen i veckan. Spanjorerna reste till Old Trafford och spelade som förr i tiden. Nollan hölls och mål gjordes när tillfället gavs. Matchen slutade med en 1-0-seger. Kvartsfinalen i Champions League säkrades därmed. Även i ligaspelet har det stämt, med segrar över Osasuna, Celta Vigo, Real Betis och Cadiz. Under tiden har Atletico Madrid nätat tio mål och släppt in mål två gånger.

Jag spelar på raka tvåan till 2,10 @ betsson.

  • Match: Vallecano – Atlético
  • Spel: Atlético (2)
  • Odds: 2,10 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 19/3

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar