Marseille – PAOK

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Marseille tillhör favoriterna till att vinna Conference League-guld. Hemmalaget har presterat väldigt bra i ligaspelet, och hittas på andraplats i tabellen. Samtidigt som hemmalaget har presterat i franska ligan har, klubben gått som tåget i Conference League-slutspelet. De tillhörde först Europa League men där blev inte gruppspelet lyckat och därmed spelar de i Conference League. Marseille har fyra raka segrar.

PAOK fick sig en tuff lottning när de ställdes mot den formstarka motståndaren Marseille. PAOK spelar i den grekiska högstaligan som håller en klart lägre nivå än franska Ligue 1. Det blir inget guld i år heller eftersom att toppkonkurrenten Olympiakos ligger hela elva poäng före i tabellen. Gästerna kommer till torsdagen med en svag prestation i bagaget mot Panathinaikos i ligaspelet (2-1-förlust).

Jag spelar på raka raka ettan till 1,40 @ Unibet.

  • Match: Marseille – PAOK
  • Spel: Marseille (1)
  • Odds: 1,40 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 7/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar