Atlético – Man City

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Atlético Madrid gjorde en svag insats i första mötet mot engelska Manchester City i kvartsfinalen. Laget blev totalt utspelade, och saknade dessutom skott på mål. Det var 90 minuter där Manchester City ägde bollen konstant och laget hittade alltjämt nätet även nätet genom superstjärnan, Kevin De Bruyne. Ikväll blir uppförsbacken ordentligt stor, dessutom behöver Atletico satsa framåt i onsdagens returmatch.

Manchester City är inne i en hektisk period, där matcher som kommer definiera denna säsong, avlöser varandra. I söndags spelade laget seriefinal i Premier League, där man svarade för en bra insats hemma mot Liverpool. Slutresultatet blev dock 2-2 vilket gör att Manchester City alltjämt toppar tabellen med en poängs marginal. Jag räknar med att gästerna kommer att dominera den här matchen.

Jag spelar på raka tvåan till 1,80 @ bethard.

  • Match: Atlético – Man City
  • Spel: Man City (2)
  • Odds: 1,80 @ bethard
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 21:00, 13/4

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar